سه‌شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
۰ نفر

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: انتخابات مظهر مردم‌سالاری است و امیدواریم با حضور حداکثری مردم، مشارکتی شایسته نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم.

تشکری هاشمی

همشهری آنلاین - جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران، در سیصد و نود و نهمین جلسه شورا با تأکید بر اهمیت انتخابات پیش‌رو گفت:«انتخابات مظهر مردم‌سالاری است و امیدواریم با حضور حداکثری مردم، مشارکتی شایسته نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم.»

وی درباره حذف نامزدها بدون رعایت قانون اشاره کرد:«این اقدام نه مبتنی بر قانون است و نه مبتنی بر مصلحت نظام و موجب دلخوری دلسوزان انقلاب شده است.»

تشکری هاشمی همچنین از حمایت و سخنان مهندس چمران، پدر معنوی شوراهای شهر، بابت تأکید بر عدالت و رعایت قانون قدردانی کرد و گفت: «راست و شفافیت آقای چمران مرهم دل‌ها بود و انتظار داریم دستگاه‌های مسئول با رعایت چارچوب قانونی، منصفانه اقدام کنند.»

وی درباره فضای پشت‌پرده ردصلاحیت‌ها بیان داشت: این موضوع در مجاری قانونی پیگیری خواهد شد و افزود: «آبروی مومن از خون او محترم‌تر است و قضاوت بدون حجت شرعی مسئولیت شرعی دارد.»

جعفر تشکری هاشمی تأکید کرد: الگوی دینی و مشی مقام معظم رهبری در جذب حداکثری مشارکت باید سرلوحه مدیران قرار گیرد و خاطرنشان کرد: «هر چه انتخابات گرم‌تر باشد نظام قدرتمندتر است و پمپاژ ناامیدی مخالف مصالح کشور است.»

کد خبر 1019310
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha